Ser mailet konstigt ut? Klicka här för att se webbversionen.
 
 
 
 
Ekubi AB
December, 2016
 
 
 
Main Title Here
 
 
 
Julerbjudande till Sveriges föreningar
 
 
 
 
img_185X240
 
 
 
 

Specialpris på bidragskurs via telefon före årsskiftet till er förening om ni vill ha stora bidrag nästa år. Bara att boka en tid, ringa upp själv eller hela styrelsen samlad kring en högtalartelefon. I vanliga fall är det kommuner eller förbund som bjuder in till våra bidragskurser men effektivast är naturligtvis en enskild kurs så slipper ni konkurrens från alla andra föreningar och får konkret svar på egna frågor. I kursen ingår också ansökningsblanketter, bidragskompendium och kursintyg m m.

 
 
 
img_185X240
 
Exempel på vad ni kan få finansierat
 
  • Ny-, om- eller utbyggnad.
  • Ny uppvärmning för billigare driftskostnad.
  • Nytt kök.
  • Allt handikappanpassat.
  • Inköp av nya inventarier som t ex bord, stolar.
  • Inköp av ny utrustning som t ex ljus/ljud/bild av senaste teknik.
  • Personal som t ex vaktmästare.
 
 
 
 
 
Kursen leds vår kursledare som är i särklass Sveriges mest framgångsrika bidragshämtare till svenskt föreningsliv med över en miljard kr i beviljade bidrag och förmedlade intäkter. Arvodet är subventionerat med hela 65% mot ord. kursarvode enbart för föreningar och för tiden fram till årsskiftet. Ni kan också söka bidrag för kurskostnaden och på så sätt få gratis experthjälp. Vill ni veta mer om arvode, kursupplägg och kursbidrag m m så kontakta oss snarast möjligt eftersom de lediga tiderna är begränsade.
 
 
 
 
Kontakta oss genom att svara på detta mail, ringa oss på 070-6026506, besöka vår hemsida eller genom våra sociala medier.
 
 
Facebook   Twitter
 
 
  Om du inte vill motta fler e-postutskick från oss så kan du
avregistrera dig.